Ga naar de hoofdinhoud

Hou zicht op je loopbaan met mycareer.be

Nu lijkt het nog compleet onvoorstelbaar, maar na verloop van tijd vergeet je heel wat details over je carrière. Want de kans is groot dat je in de volgende jaren meer dan één job zal uitproberen. En misschien ga je niet alleen als werknemer aan de slag, maar ook als zelfstandige of als ambtenaar.

Toch is het belangrijk om goed op een rijtje te hebben wanneer je waar precies hebt gewerkt. Om je cv te maken. Om voor je nieuwe werkgever te bewijzen dat je al heel wat jaren nuttige ervaring hebt. Of om aan te tonen dat je voldoende hebt gewerkt om in aanmerking te komen voor tijdskrediet.

In dat geval komt mycareer.be van pas. Dat is een onlinetoepassing van de federale overheid waar je al je jobs terugvindt. Je ziet er precies wanneer je waar hebt gewerkt, en zelfs hoeveel je hebt verdiend. Je moet je aanmelden met je eID-kaart of met een unieke code(nieuw venster), gegenereerd via een mobiele applicatie.

De gegevens worden automatisch aangevuld vanuit de databanken van de Belgische sociale zekerheid. Dat maakt van mycareer.be de meest betrouwbare geheugensteun die je je kunt indenken!

Meer informatie

www.mycareer.be(nieuw venster)