Ga naar de hoofdinhoud
Open omgeving met informatie over werken als jobstudent

Prikbord

Overheidsinstellingen

Logo Jeugddienst Stad Gent

Jeugddienst Stad Gent

https://stad.gent/cultuur-sport-vrije-tijd/jeugd

Op deze website vind je alle info terug over werken als vrijwilliger, werken als animator, werken als student en alle nodige praktische info over je 1ste job (als werknemer).

Logo Jos

Jos

https://vdab.be/jos/

"JOS" staat voor jobstudentensysteem, een innoverend project van de diensten studentenvoorzieningen van de hogescholen en universiteiten van Brussel en Vlaanderen in samenwerking met de VDAB.

Logo Wikifin

Wikifin

https://www.wikifin.be

Wikifin.be antwoordt in begrijpelijke taal op uw vragen over geld en biedt nuttige informatie om met verstand van zaken financiële beslissingen te nemen. Ontdek onze simulators (over sparen & wonen), quiz, checklists en adviezen die u helpen in het beheer van uw geldzaken.

Portalsites

Logo student.be

student.be

https://www.student.be

Student.be willen we de student de maximale hoeveelheid nuttige informatie die hij nodig heeft tijdens zijn jaren van studie.

logo Vormingsfonds voor Uitzendkrachten

Vormingsfonds voor Uitzendkrachten

www.vfu-ffi.be

Algemene informatie over uitzendarbeid.

Uitzendkantoren

Logo Randstad voor studenten

Randstad voor studenten

www.randstad.be/nl/werknemers/studenten/

Vind een antwoord op veelgestelde vragen over je rechten en plichten als jobstudent; ontdek een aanbod aan interessante studentenjobs; maak een profiel aan en vind de job die bij je past.

Universiteiten en hogescholen

Logo Jobdienst K.U.Leuven info & jobs

Student Career Center: informatie en jobaanbod

https://www.kuleuven.be

Uitgebreide en voor iedereen vrij toegankelijke informatieve website (NL/E) over het statuut van de jobstudent en regelgeving.
Beveiligde databank met studentenjobs voor de studenten van de KU Leuven incl. alle campussen, UCLL regio Leuven/Diest en LUCA School of Arts Lemmensinstituut.

Vakbonden

Logo ABVV-jongeren

ABVV-jongeren

www.abvvjongeren.be

Alles over jongeren en werk. Studentenjobs, de school verlaten, stages, deeltijds leren en werken, jeugdvakantie. Je rechten en plichten. Scholieren en studenten worden gratis lid en kunnen rekenen op advies en (juridische) bijstand bij problemen.

Logo Freezbe

Freezbe - ACLVB Jongeren

www.freezbe.be/

Je wil aan de slag als jobstudent? Freezbe - ACLVB jongeren helpt je op weg! Wij bieden massa's informatie over je rechten als jobstudent. Bovendien kan je GRATIS lid worden en genieten van de voordelen zoals juridisch advies op je job.

Vzw's

Logo Jump naar Werk

Jump naar Werk

https://www.trace.brussels

Naast een voorstellingen van het vormingsproject "Jump naar Werk" voor laatstejaarstudenten secundair onderwijs, verzamelden we de belangrijkste weetjes over studentenjobs en relevante links.